Japāņu Stila Teriyaki Vista ar Rīsiem (1 porcija)
16. augusts, 2022 pl. 20:23,
Nav komentāru
Sastāvdaļas:
- Vistas fileja 1 gabals (apmēram 150 g)
- Brokoļi 2 gabali (apmēram 30 g)
- Sagriezts burkāns 20g
- Baltās sezama sēklas
- Rīsi
Marināde
- Master Teriyaki Mērce 2 karotes (iegūsti šeit!)
Piedevas
- Master Teriyaki Mērce 2 karotes
Kā pagatavot
- Marinē vistu 15 minūtes teriyaki mērcē.
- Vāra brokoļus un burkānus, līdz tie ir gatavi, pēc tam nokāš un noliek malā.
- Pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu un uz mazas uguns apcep vistu līdz zeltaini brūnai.
- Pēc tam pievienojiet garšvielu - teriyaki mērci - un cepiet vistu uz pannas, līdz tā ir gatava, kamēr mērce sabiezē.
- Vistas gaļu sagriež strēmelītēs, tad apsmērē ar atlikušo mērci un pārkaisa nedaudz baltās sezama sēkliņas.
- Ielieciet vārītos brokoļus un burkānus blakus vistas gaļai un pasniedziet kopā ar rīsiem.
- GATAVS!